Τα μικρά Αμαριωτάκια

Συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά να μαθαίνουμε παίζοντας. Μετά από μια επιτυχημένη σειρά εκπομπών συνεχίζουμε να προβληματιζόμαστε και να δημιουργούμε. Τα Αμαριωτάκια μεγάλωσαν όπως μεγάλωσε και το δημοτικό μας. 4/θ λοιπόν φέτος, με φρέσκα πρόσωπα, και μαθητές και μαθήτριες που το μοναδικό τους όριο είναι αυτό που βάζει η φαντασία τους. Σας ευχαριστούμε για την στήριξη τη χρονιά που μας πέρασε και υποσχόμαστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

School of Rock

Όταν για πρώτη φορά είδα την ομώνυμη ταινία ήθελα απεγνωσμένα να γίνει το σενάριο πραγματικότητα. Έχει ξεκινήσει λοιπόν μια προσπάθεια να γίνει η τάξη προέκταση του παιδικού δωματίου. Να υπάρχουν όσο περισσότερα ερεθίσματα γίνεται και ξεχωριστές δραστηριότητες για τα παιδιά. Παρακάτω ένα μουσικό διάλειμμα από την καινούργια μας γωνιά. Το πρώτο μας μάθημα!Αύριο με το καλό και τα καινούργια Αμαριωτάκια

6 σχόλια:

  1. Καλορίζικη η νέα σας γωνιά! Συγχαρητήρια για την ιδέα! Άντε με το καλό να μας στείλετε προσκλήσεις για την πρώτη σας συναυλία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mexri to kalokairi tha exoume to prwto mas video clip..xaxaxaxa :) euxaristoume gia ta kala sas logia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι συγκινητικό να υπάχουν δάσκαλοι που μπορούν να δώσουν στα παιδιά το * ευ * της ζωής και της γνώσης.
    Καλή δύναμη!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν εχω να πω τίποτα άλλο παρα ένα μεγάλο ευχαριστώ. Οι πραγματικοί έπαινοι όμως πάνε στα πιτσιρίκια που η θέληση τους να μάθουν για "τα πάντα" έφτιαξε αυτή τη "τηλεόραση".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άγγελε μπράβο σας και μπράβο σου,

    μας εμπνέεις...τι τυχερά τα παιδάκια σου!

    Καλή συνέχεια και αναμένουμε τις προσκλήσεις για τη συναυλία!!

    Φιλιά Αμάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αμαντα μου ευχαριστώ παααρα πολύ!!!!
    Μη μου δινεις όμως τον τίτλο του εμπνευστη γιατί ειναι βαρύς. Απλώς όλοι εμείς οι δάσκαλοι πρέπει να γίνουμε καλοί κλέφτες και πειραματιστές. Και ο Θεός βοηθός :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή