Τα μικρά Αμαριωτάκια

Συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά να μαθαίνουμε παίζοντας. Μετά από μια επιτυχημένη σειρά εκπομπών συνεχίζουμε να προβληματιζόμαστε και να δημιουργούμε. Τα Αμαριωτάκια μεγάλωσαν όπως μεγάλωσε και το δημοτικό μας. 4/θ λοιπόν φέτος, με φρέσκα πρόσωπα, και μαθητές και μαθήτριες που το μοναδικό τους όριο είναι αυτό που βάζει η φαντασία τους. Σας ευχαριστούμε για την στήριξη τη χρονιά που μας πέρασε και υποσχόμαστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Ευχαριστούμε από καρδιάς

Την τελευταία εβδομάδα το Φουρφουράς.tv γνώρισε αναπάντεχη δημοσιότητα και αποδοχή από αρκετούς ανθρώπους. Πάνω από 20 ενημερωτικά site έγραψαν για την προσπάθεια μας ξεκινώντας από το κανάλι του κυρίου Κούλουγλου TVXS.gr. Τα Αμαριωτάκια σήμερα Τρίτη 5-4-11 παρουσιάστηκαν στη ΝΕΤ και στην ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ με οικοδεσπότες τον κύριο Αρβανίτη και την κυρία Κατσίμη. Τέλος με την βοήθεια όλων αυτών πάνω από 2.500 άτομα επισκέφτηκαν τις τελευταίες μέρες το ιστολόγιο μας δίνοντας πραγματικά φωνή σε αυτά τα παιδιά που πιστέψτε με το αξίζουν. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε το κανάλι μας και το σχολείο μας καλύτερο, προσπαθώντας να προτείνουμε και εναλλακτικούς τρόπους διδασκαλίας. Τα λόγια είναι λίγα για να σας περιγράψω τη χαρά που επικρατεί στα Αμαριωτάκια. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ λοιπόν σε όλους εσάς, αλλά και σε ορισμένους εκπαιδευτικούς του Ρεθύμνου που μακάρι η δουλειά τους να ήταν στα πρώτα θέματα της επικαιρότητας.

Ο δάσκαλος της Γ-Δ τάξης
Πατσιάς Άγγελος

4 σχόλια:

  1. Εμείς ευχαριστούμε κύριε Αρβανίτη για την υποστήριξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δάσκαλος με μεράκι, μαθητές με όρεξη για μάθηση.
    Αξίζουν συγχαρητήρια!

    Έβαλα σχετικό αρθράκι και στην ιστοσελίδα μου
    http://9gym-perist.att.sch.gr/library/index.php?option=com_content&view=article&id=322:fourfouras-elemantary-sch-web-tv-crete&catid=16:2010-12-09-10-23-03&Itemid=8
    και παρακολουθώ το μπλογκ σας.

    Mανόλης Νίνος
    Σχολική Βιβλιοθήκη 9ου Γυμνασίου Περιστερίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι τιμή μας κύριε Μανόλη!
    Σίγουρα μπορούμε να μάθουμε πολλά από τη σελίδα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή