Τα μικρά Αμαριωτάκια

Συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά να μαθαίνουμε παίζοντας. Μετά από μια επιτυχημένη σειρά εκπομπών συνεχίζουμε να προβληματιζόμαστε και να δημιουργούμε. Τα Αμαριωτάκια μεγάλωσαν όπως μεγάλωσε και το δημοτικό μας. 4/θ λοιπόν φέτος, με φρέσκα πρόσωπα, και μαθητές και μαθήτριες που το μοναδικό τους όριο είναι αυτό που βάζει η φαντασία τους. Σας ευχαριστούμε για την στήριξη τη χρονιά που μας πέρασε και υποσχόμαστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Ανοίγοντας τον 3ο κύκλο εκπομπών

Για δεύτερη χρονιά, Τα Μικρά Αμαριωτάκια συνεχίζουν τις προσπάθειες τους για μια καλή εκπαιδευτική τηλεόραση. Για εσάς που δε μας γνωρίζετε, αφιερώστε μας λίγο χρόνο και συναντηθείτε με τα παιδιά που απαρτίζουν Τα Μικρά Αμαριωτάκια. Για όσους παρακολουθούσατε και πέρσι τις εκποπές μας, δείτε τα να μεγαλώνουν σε ένα βίντεο παρουσίασης της χρονιάς που έρχεται. Ακόμα μια φορά ευχαριστούμε όλους τους φίλους που στήριξαν την προσπάθεια μας.

2 σχόλια:

  1. Να κι ένα σχολείο που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα και λαμβάνει υπόψιν του το χαρακτήρα, τα ενδιαφέροντα και τα ταλέντα των παιδιών, τα σέβεται και τα αξιοποιεί! Συνεχίστε αυτό που κάνετε... συνεχίστε να μας εμπνέετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρα πολυ ωραιο και συγκινητικο βιντεο!Τελικα υπαρχουν δασκαλοι που σεβονται τα ταλεντα των παιδιών!
    (μου αρεσε πολυ στο 3:34 που κουνιεται η υδρογειος!χαχαχ!πολυ εξυπνο και ωραιο) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή