Τα μικρά Αμαριωτάκια

Συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά να μαθαίνουμε παίζοντας. Μετά από μια επιτυχημένη σειρά εκπομπών συνεχίζουμε να προβληματιζόμαστε και να δημιουργούμε. Τα Αμαριωτάκια μεγάλωσαν όπως μεγάλωσε και το δημοτικό μας. 4/θ λοιπόν φέτος, με φρέσκα πρόσωπα, και μαθητές και μαθήτριες που το μοναδικό τους όριο είναι αυτό που βάζει η φαντασία τους. Σας ευχαριστούμε για την στήριξη τη χρονιά που μας πέρασε και υποσχόμαστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2010

Αμαριωτάκια σε Επανάσταση Μέρος 2ο

Το δεύτερο μέρος μιας ηρωικής ταινίας, κατευθείαν από τον μαγευτικό Φουρφουρά!Σας ευχαριστούμε και πάλι για τα σχόλια σας. Μας δίνετε λόγους για να συνεχίσουμε...

2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία δουλειά παιδιά! Απο αυτήν την υπέροχη παρουσίαση ας κρατήσουμε όλοι τα λόγια της "μάνας". Ο πόλεμος δεν βοήθησε ποτέ κανέναν... Και πάλι μπράβο στα Μικρά Αμαριωτάκια και τον δάσκαλο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Άγγελε τα παιδιά σας είναι καταπληκτικά! Νομίζω ότι για την επόμενη Παρασκευή θα θέλαμε να σας απολαύσουμε σε ένα βιντεάκι αφιερωμένο στις εκλογές! Τι θα λέγατε να το εντάξουμε στα πλαίσια της "Αγωγής του Πολίτη"; Σκεφτείτε σοβαρά την πρότασή μου...και ακονίστε τη φαντασία σας! Από την κ. Ανθ. με πολλή αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή