Τα μικρά Αμαριωτάκια

Συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά να μαθαίνουμε παίζοντας. Μετά από μια επιτυχημένη σειρά εκπομπών συνεχίζουμε να προβληματιζόμαστε και να δημιουργούμε. Τα Αμαριωτάκια μεγάλωσαν όπως μεγάλωσε και το δημοτικό μας. 4/θ λοιπόν φέτος, με φρέσκα πρόσωπα, και μαθητές και μαθήτριες που το μοναδικό τους όριο είναι αυτό που βάζει η φαντασία τους. Σας ευχαριστούμε για την στήριξη τη χρονιά που μας πέρασε και υποσχόμαστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010

Γιατί δε ζαλιζόμαστε αφού η γη γυρίζει;

Αυτή τη βδομάδα ο Αντώνης αναλαμβάνει να μας βολτάρει στο διάστημα πάνω σε μια γη που γυρίζει. Θα ζαλιστούμε τελικά; Φιλοξενούμενοι ο Ηρακλείδης ο αστρονόμος και ο Γαλιλαίος.

4 σχόλια:

 1. Μπράβο παιδιά, καθε φορά γινεστε και καλύτεροι! Και ναι, εγώ είχα αναρωτηθεί γιάντα δεν πέφτουμε απο τη γη και ευτυχώς φροντίσατε να μου λύσετε την απορία. Ευχαριστώ Αμαριωτάκια! :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γαλιλαίε Ζαλίζομαι! Λες τελικά να έχεις δίκιο? εγώ πάντως δεν σε ακούω θα συμβουλευτώ τα μικρά Αμαριωτάκια…! Μπράβο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Παιδιά μας αρέσετε πολύ! Δε χάνουμε κανένα βιντεάκι σας; Φιλάκια σε όλο το Αμάρι που' χει κοπελιές (και κοπέλια και ...δασκάλους) καμάρι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τα μικρά Αμαριωτάκια όσο πανε και μας ξετρελαίνουν! Μασ έχουν βάλει τα γυαλιά ακόμα και σε εμάς που είμαστε φυσικοί...Συνεχίστε την απίστευτη δουλειά που κάνετε!!! Δε θα χάσουμε εκπομπή!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή