Τα μικρά Αμαριωτάκια

Συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά να μαθαίνουμε παίζοντας. Μετά από μια επιτυχημένη σειρά εκπομπών συνεχίζουμε να προβληματιζόμαστε και να δημιουργούμε. Τα Αμαριωτάκια μεγάλωσαν όπως μεγάλωσε και το δημοτικό μας. 4/θ λοιπόν φέτος, με φρέσκα πρόσωπα, και μαθητές και μαθήτριες που το μοναδικό τους όριο είναι αυτό που βάζει η φαντασία τους. Σας ευχαριστούμε για την στήριξη τη χρονιά που μας πέρασε και υποσχόμαστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010

Ο Φουρφουράς πάει διακοπές

Καλησπέρα σε όλους της Αμαριωτοπαρέας.Πολλά θεατρικά και πρόβες πέσαν μαζί και οι εκπομπές των παιδιών θα αναρτώνται με λιγότρερη συνέπεια. Το καλό είναι οτι ετοιμαζόμαστε για ένα Πανελλήνιο διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους για παιδιά. Στείλτε μας τις ευχές σας ;) Όσοι δάσκαλοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος ζητήστε από το σχολείο σας την εγκύκλιο που αφορούσε τη γιορτή της 28ης. Κάπου εκεί έχει λεπτομέρειες για το διαγωνισμό. Χαιρετούρες αμαριώτικες.

2 σχόλια:

  1. Οι ευχές μας κοντά σας μικρά Αμαριωτάκια! Είναι σίγουρο ότι θα καταπλήξετε τα πλήθη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!! Ελπίζουμε και μεις να πάνε όλα καλά...Και μακάρι κάποτε οι μαθητές μας να γνωριστούν και μεταξύ τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή