Τα μικρά Αμαριωτάκια

Συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά να μαθαίνουμε παίζοντας. Μετά από μια επιτυχημένη σειρά εκπομπών συνεχίζουμε να προβληματιζόμαστε και να δημιουργούμε. Τα Αμαριωτάκια μεγάλωσαν όπως μεγάλωσε και το δημοτικό μας. 4/θ λοιπόν φέτος, με φρέσκα πρόσωπα, και μαθητές και μαθήτριες που το μοναδικό τους όριο είναι αυτό που βάζει η φαντασία τους. Σας ευχαριστούμε για την στήριξη τη χρονιά που μας πέρασε και υποσχόμαστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

Φουρφουράς αλα Φρανσέ!! Φουγφουγάς λοιπόν!!!

Και να που η τεχνολογία σπάει τα σύνορα και στη προκειμένη περίπτωση σίγουρα γκρεμίζει τους τοίχους. Είχαμε την ευτυχία να προσφερθεί η Ελευθερία να κάνει μαθήματα γαλλικών στα Φουρφουράκια. Όπως ξέρετε στα μικρά σχολεία σα το δικό μας οι ξένες γλώσσες είναι πολυτέλεια. Σήμερα όμως έγινε κάτι πραγματικά ξεχωριστό και καινούργιο για εμάς! Κάναμε μάθημα γαλλικών από το skype. Δυο φορές τη βδομάδα τα παιδιά θα έχουν κάτι που δυστυχώς λόγω μεγέθους σχολείου δε μπορούσαμε εμείς να τους προσφέρουμε!! Μέσα από την καρδιά μας πολλά ευχαριστώ στην Ελευθερία που ξοδεύει χρόνο από την οικογένεια της για να κάνει κάτι τέτοιο.

4 σχόλια:

  1. Δάσκαλος με δέλτα κεφαλαίο! Μπράβο σας, τα Φουρφουράκια είναι πολύ τυχερά που έχουν τέτοιον δάσκαλο. Τους εύχομαι να μάθουν να αγαπούν την γνώση και να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι από τις μεγαλύτερες γενιές. Alez Fourfouras!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Πολλά συγχαρητήρια στέλνουμε για όλες σας τις δραστηριότητες. Είναι ιδιαίτερα εμπνευσμένες και πολύ πολύ διασκεδαστικές! Οι χαρούμενες φατσούλες στα βιντεάκια δείχνουν άλλωστε ότι διασκέδαση και εκπαίδευση μπορούν να συμβαδίσουν μια χαρά! Είναι επίσης μεγάλη μας χαρά που είστε μέλος του δικού μας blog. Καλή συνέχεια στα παιχνιδομαθήματα του σχολείου σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή