Τα μικρά Αμαριωτάκια

Συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά να μαθαίνουμε παίζοντας. Μετά από μια επιτυχημένη σειρά εκπομπών συνεχίζουμε να προβληματιζόμαστε και να δημιουργούμε. Τα Αμαριωτάκια μεγάλωσαν όπως μεγάλωσε και το δημοτικό μας. 4/θ λοιπόν φέτος, με φρέσκα πρόσωπα, και μαθητές και μαθήτριες που το μοναδικό τους όριο είναι αυτό που βάζει η φαντασία τους. Σας ευχαριστούμε για την στήριξη τη χρονιά που μας πέρασε και υποσχόμαστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Ποιός βροντάει όταν αστράφτει;

Ο Παντελής απαντάει σε ένα ερώτημα που βασάνιζε κόσμο και κοσμάκι! Ποιός βροντάει όταν αστράφτει; Κρατηθείτε παιδιά στις θέσεις σας, γιατί ο Δίας, μάλλον έχει πάρει σύνταξη!

5 σχόλια:

  1. Άγγελε ετοιμάσου για μεγάλα γήπεδα...
    Το Φουρφουράς.tv θα αποτελέσει το σκαλοπάτι της ανόδου σου σε μεγάλες κατηγορίες...
    ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ γεννιέται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια απο τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Λίμνης Πλαστήρα του ορεινου δημοτικου σχολείου Κρυονερίου.
    Σας αξίζει ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.Ετσι πρέπει να ειναι οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ.
    Ενας καλός δασκαλος πραγματικά μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητα των παιδιών, να χαράξει καινουργια πορεία στα παιδιά...μπορεί να αλλάξει τον κόσμο.
    Μακάρι να γίνετε εμπνευση και για εμάς!

    Ελένη Πάλμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυρία Πάλμου σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια. Ειστε και εσείς μια ορεινή περιοχή και καταλαβαίνετε καλύτερα από τον καθένα πόσο σημαντικό είναι αυτά τα παιδιά να νιώσουν οτι τα υπολογίζουν. Εγω μπορώ να πω οτι εσείς ως γονείς έχετε τη δύναμη να βελτιώσετε τις συνθήκες κάθε σχολείου. Γονείς και εκπαιδευτικοί πρέπει να χαράξουν μια κοινή πορεία με στόχο το καλύτερο μέλλον των παιδιών. Ειλικρινά ευχαριστούμε για το μήνυμα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σας μικρά Αμαριωτάκια. Το κανάλι σας είναι καταπληκτικό, από το πρώτο δημοτικό Μάνδρας σας στέλνουμε τους χαιρετισμούς μας. Θα μείνουμε συντονισμένοι, περιμένουμε και άλλες αναρτήσεις σας με ανυπομονησία :-))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια και σε εσάς αγαπητοί μας φίλοι!!!!Πολλούς χαιρετισμούς και ευχαριστώ από τα Αμαριωτάκια!!! Βλέπουμε οτι έχουμε και το ίδιο γούστο στη διαμόρφωση του ιστολογίου :) Θα είμαστε και εμέις κοντά στις όμορφες δημιουργίες σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή