Τα μικρά Αμαριωτάκια

Συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά να μαθαίνουμε παίζοντας. Μετά από μια επιτυχημένη σειρά εκπομπών συνεχίζουμε να προβληματιζόμαστε και να δημιουργούμε. Τα Αμαριωτάκια μεγάλωσαν όπως μεγάλωσε και το δημοτικό μας. 4/θ λοιπόν φέτος, με φρέσκα πρόσωπα, και μαθητές και μαθήτριες που το μοναδικό τους όριο είναι αυτό που βάζει η φαντασία τους. Σας ευχαριστούμε για την στήριξη τη χρονιά που μας πέρασε και υποσχόμαστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Ταξίδι στην αρχαία Αίγυπτο

Γιατί αυτή η σειρά εκπομπών είναι η σμαντικότερη απ' όλες; Γιατί τα Αμαριωτάκια διαλέγουν πλέον αυτά, το θέμα που θα σας παρουσιάσουν. Κάνουν μόνα τους την έρευνα και βρίσκουν μόνα τους τον τρόπο να σας τα πουν. Ο Νεκτάριος, ένα από τα τριτάκια μας, αγαπάει όπως θα δείτε την αρχαία Αίγυπτο. Κάθε Δευτέρα πρωί μας έχει βάλει να λέμε καλημέρα στα αράβικα. Υ.Γ. Έχει διαβάσει ό,τι βιβλίο κυκλοφορεί στη βιβλιοθήκη, που έχει έστω και μια απλή αναφορά στις πυραμίδες ή σε κάποιον Φαραώ. Τα ενδιαφέροντα του έχουν βάλει μέσα το σχολικό ταμείο :)

2 σχόλια:

  1. Είναι πολύ καλό να ενθαρρύνουμε τα παιδιά να μοιράζονται ό,τι τους αρέσει και τους ενδιαφέρει!!! Τον βλέπω τον μικρό σε λίγα χρόνια να κάνει ανασκαφές στην Αίγυπτο!!! Πολύ ωραία τα βιντεάκια σας! Μπράβο!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά και Άγγελε!!! Είμαι δασκάλα και πρέπει να σας πω ότι πολύ σας χαίρομαι για τα υπέροχα video και τις δραστηριότητές σας!!! Πολλά πολλά συγχαρητήρια! Συνεχίστε και ελπίζω να μας έχετε και καλοκαιρινά βίντεο!!!!! Είστε όλοι υπέροχοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή