Τα μικρά Αμαριωτάκια

Συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά να μαθαίνουμε παίζοντας. Μετά από μια επιτυχημένη σειρά εκπομπών συνεχίζουμε να προβληματιζόμαστε και να δημιουργούμε. Τα Αμαριωτάκια μεγάλωσαν όπως μεγάλωσε και το δημοτικό μας. 4/θ λοιπόν φέτος, με φρέσκα πρόσωπα, και μαθητές και μαθήτριες που το μοναδικό τους όριο είναι αυτό που βάζει η φαντασία τους. Σας ευχαριστούμε για την στήριξη τη χρονιά που μας πέρασε και υποσχόμαστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Ευχαριστήρια Εκπoμπή για όλους εσάς

Μια ευχαριστήρια εκπομπούλα για όλους εσάς που στηρίζετε τα Αμαριωτάκια! Να θυμίσουμε ότι μπορείτε να κάνετε σχόλια κάτω από τα βίντεο, ώστε τα παιδιά να τα βλέπουν και να ξέρουν τη γνώμη σας. Ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου για την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ στήριξη όλων σας.

3 σχόλια:

  1. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι τιμή μας κύριε Μιχάλη. Βλέπω ότι είστε εκπαιδευτικός. Με χαρά να συνεργαστούμε με οποιοδήποτε τρόπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα πολύ μεγάλο μπράβο και λίγο είναι! Ειδικά αυτούς τους καιρούς που η αβεβαιότητα για το μέλλον έχει μαυρίσει τις ψυχές όλων μας, το χαμόγελό σας είναι μια τεράστια δόση ελπίδας! Εμείς ευχαριστούμε!

    Δάσκαλε, πολλά, μα πολλά συγχαρητήρια!

    Πολλούς χαιρετισμούς απο Βερολίνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή